• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Par Latvijas un Vācijas ASV Māršala fonda sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.2009., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196900

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrs: Izvērtējot priekšlikumus nodokļu sistēmas uzlabošanai

Vēl šajā numurā

02.09.2009., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Par Latvijas un Vācijas ASV Māršala fonda sadarbību

 

31.augustā aizsardzības ministrs Imants Lieģis tikās ar Vācijas ASV Māršala fonda Transatlantiskā centra izpilddirektoru Briselē Ronu Asmusu, kurš uzturējās vizītē Latvijā.

Amatpersonas apsprieda starptautiskās drošības politikas aktualitātes, drošības situāciju Baltijas reģionā un Latvijas ekonomiskās situācijas ietekmi uz valsts aizsardzības nozari. I.Lieģis norādīja, ka Latvijas dalība starptautiskajā operācijā Afganistānā arī turpmāk būs prioritāra. Aizsardzības ministrs pateicās par līdzšinējo sekmīgo sadarbību ar Vācijas ASV Māršala fondu un uzsvēra, ka, neraugoties uz ekonomisko situāciju valstī, Latvija turpinās sadarbību ar fondu dažādos sadarbības formātos. I.Lieģis un R.Asmuss pievērsās arī jaunajai NATO stratēģiskajai koncepcijai, kā arī pārrunāja oktobra nogalē notiekošās drošības jautājumiem veltītās Rīgas konferences darba kārtības jautājumus.

R.Asmuss Aizsardzības ministrijā tikās arī ar vairāku nevalstisko organizāciju pārstāvjiem (Latvijas Transatlantisko organizāciju, Baltijas–Melnās jūras aliansi, Sorosa fondu Latvijā u.c.).

Tikšanās laikā pārrunātas nevalstisko organizāciju un fonda sadarbības iespējas dažādu programmu ietvaros, īpašu uzmanību pievēršot Melnās jūras reģionam un Baltkrievijai. Tāpat tika apspriesta politiskā situācija Gruzijā, tās iekšpolitikas un ārpolitikas turpmākās attīstības iespējamie scenāriji.

 

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!