• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tikšanos ar jauno Amerikas Savienoto Valstu vēstnieci. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2009., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196499

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot Amerikas Savienoto Valstu vēstnieci

Vēl šajā numurā

26.08.2009., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tikšanos ar jauno Amerikas Savienoto Valstu vēstnieci

 

24.augustā ārlietu ministrs Māris Riekstiņš tikās ar jauniecelto ASV vēstnieci Latvijā Džūditu Gārberi, kura tikai 24.augustā no rīta ieradās Latvijā un apmeklēja ministru pieklājības vizītē, lai iesniegtu akreditācijas vēstuļu kopijas. Tikšanās laikā vēstniece informēja par nākotnes plāniem pēc oficiālās akreditācijas vēstuļu iesniegšanas ceremonijas Valsts prezidentam un iepazīšanās ar ASV vēstniecības diplomātiem Rīgā.

Ārlietu ministrs atzīmēja, ka vēstniece Latvijā ieradusies tieši laikā, kad atzīmējam vēsturiski un simboliski svarīgā notikuma – Baltijas Ceļa – 20.gadadienu. M.Riekstiņš arī pauda pateicību ASV pusei par valsts sekretāres Hilarijas Klintones paziņojumu šajā sakarā, kas atkārtoti apstiprina ASV vēlmi stiprināt un padziļināt stratēģiskās partnerības saites ar Baltijas valstu tautām un valdībām. Ministrs uzsvēra, ka nelielajām Eiropas valstīm ir svarīgs solidaritātes princips un Baltijas valstis augsti novērtē ASV konsekvento atbalstu.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!