• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par VAS "Latvijas dzelzceļš" atbalstu hokejam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2009., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196306

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Pašvaldību savienība: Par Latvijas Pašvaldību savienības 20.kongresu

Vēl šajā numurā

20.08.2009., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par VAS “Latvijas dzelzceļš” atbalstu hokejam


 

19.augustā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis parakstījis rezolūciju, kas adresēta satiksmes ministram K.Gerhardam, VAS “Latvijas dzelzceļš” valdes priekšsēdētājam Uģim Magonem un SIA “LDz Cargo” valdes priekšsēdētājam Guntim Mačam, ar kuru līdz 21.augustam uzdots iesniegt premjeram rakstisku skaidrojumu par publiski izskanējušo informāciju, ka VAS “Latvijas dzelzceļš” meitasuzņēmums SIA “LDz Cargo” esošajā finanšu krīzes laikā ir finansiāli atbalstījis hokeja klubu AS “Dinamo Rīga”, sniedzot detalizētu informāciju par jau pārskaitītajiem finanšu līdzekļiem, to kopējo apjomu 2009.gadā (arī 2008.gadā, ja šāda sadarbība ir bijusi), kā arī turpmāk plānoto atbalstu, tostarp finansiālo.

Skaidrojumam jāpievieno noslēgto līgumu, maksājumu apliecinošo dokumentu kopijas, kā arī citi ar šo faktu saistīti dokumenti, tostarp VAS “Latvijas dzelzceļš” un SIA “LDz Cargo” mārketinga stratēģijas, ja tādas šajos uzņēmumos ir izstrādātas.

Līdz 28.augustam valdības vadītājs gaida rakstisku informāciju par visu Satiksmes ministrijas padotībā esošo valsts kapitālsabiedrību veiktajiem un plānotajiem ziedojumiem, dāvinājumiem un mārketinga atbalsta aktivitātēm 2009.gadā, sniedzot finansiālu atbalstu privātiem uzņēmumiem vai biedrībām un nodibinājumiem. Skaidrojumā lūgts iekļaut informāciju par visiem katras kapitālsabiedrības noslēgtajiem līgumiem, katra mērķi, kopējo finansējumu, kā arī pilnu informāciju par šāda atbalsta saņēmējorganizāciju.

 

Līga Krapāne, Ministru prezidenta prese sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!