• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbības veicināšanu ar Azerbaidžānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.2009., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193078

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Somijas valsts augstāko apbalvojumu Latvijas profesoram

Vēl šajā numurā

09.06.2009., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbības veicināšanu ar Azerbaidžānu

 

Ekonomikas ministrs Artis Kampars 5.jūnijā Sanktpēterburgas ekonomikas foruma laikā tikās ar Azerbaidžānas ekonomikas attīstības ministru Šahinu Mustafajevu, lai pārrunātu gaidāmo Latvijas Valsts prezidenta vizīti Azerbaidžānā jūlija vidū.

Valsts prezidentu vizītē pavadīs arī ekonomikas ministrs ar plašu uzņēmēju delegāciju, tādēļ tās kontekstā abu valstu ministri pārrunāja līdzšinējo abu valstu sadarbību ekonomikā un iespējas to paplašināt.

 “Mēs esam ieinteresēti paplašināt mūsu uzņēmēju eksportu uz Azerbaidžānu,” uzsvēra A.Kampars. Viņš norādīja, ka līdz ar to Latvija ir atvērta plašākai sadarbībai ar Azerbaidžānas uzņēmējiem.

Arī Š.Mustafajevs apstiprināja, ka Azerbaidžāna ir ieinteresēta paplašināt sadarbību ar Latviju un tās uzņēmējiem pārtikas ražošanā, tūrismā, informāciju tehnoloģiju un loģistikas pakalpojumu jomā. A.Kampars uzsvēra Latvijas ieinteresētību energoresursu piegādē no Azerbaidžānas, kā arī dabasgāzes, naftas un naftas produktu piegādēs, izmantojot Latvijas tranzīta infrastruktūru, kā arī Odesas–Brodi–Plocka–Gdaņska naftas vada darbības sākšanā. Ministri bija vienisprātis, ka abas valstis ir ieinteresētas veidot ciešāku sadarbību enerģētikā.

 

Sandris Sabajevs, ekonomikas ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!