• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Par iespējamajām starptautiskajām parādsaistībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.2009., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191959

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre: Par Vjetnamas interesi Latvijas augstskolu filiāļu atvēršanā

Vēl šajā numurā

15.05.2009., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Par iespējamajām starptautiskajām parādsaistībām

 

Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš noraida plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju par iespējamajām Latvijas parādsaistībām pret atsevišķām starptautiskajām organizācijām.

 “Acīmredzot medijos izskanējusī informācija ir pārprasta interpretācija par 12.maija valdības sēdei iesniegto Finanšu ministrijas dokumentu saturu par fiskālās disciplīnas un uzraudzības nodrošināšanas pasākumiem, tostarp attiecībā uz Ārlietu ministrijas iesniegtajiem pieprasījumiem par budžeta apropriācijas palielināšanu gan telpu nomas izdevumu segšanai, gan iemaksām starptautiskajās organizācijās. Pašreizējā finanšu situācijā ir noteikta kārtība, kādā valdība lemj par līdzekļu piešķiršanu konkrētu maksājumu veikšanai. Saskaņā ar šo kārtību arī iesniegti nepieciešamie dokumenti un valdība nākamajā nedēļā pieņems lēmumu par maksājumu veikšanas grafiku iemaksām EDSO un NATO. Nav nekāda pamata izskanējušajam apgalvojumam, ka Latvijai būtu parādi pret minētajām starptautiskajām organizācijām,” norāda ārlietu ministrs Māris Riekstiņš.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!