• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts augu aizsardzības dienests: Par subsīdijām integrētai audzēšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2009., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190212

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kanceleja:
Pasākumu plāns valsts pārvaldes sistēmas un civildienesta optimizēšanai

Vēl šajā numurā

03.04.2009., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts augu aizsardzības dienests: Par subsīdijām integrētai audzēšanai

 

Valsts augu aizsardzības dienests (VAAD) līdz 15.maijam aicina pieteikties iekļaušanai VAAD Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas reģistrā tos lauksaimniecības kultūraugu audzētājus, kuri izmanto integrētās audzēšanas metodi un pretendē uz valsts atbalsta saņemšanu.

Aicinājums attiecas uz tiem pretendentiem, kas 2006. un 2007.gadā Lauku atbalsta dienestā ir deklarējuši platības un noslēguši līgumus.

Šādu kārtību nosaka Ministru kabineta 2009.gada 3.februāra noteikumi Nr.107 “Noteikumi par ikgadējo valsts atbalstu lauksaimniecībai un tā piešķiršanas kārtību”, kas paredz, ka pretendents saņems atbalstu tad, ja ievēros lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas prasības saskaņā ar normatīvajiem aktiem par lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas, uzglabāšanas, marķēšanas un kontroles kārtību, ko apliecinās ieraksts VAAD Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas reģistrā.

Lai saņemtu sīkāku informāciju par to, kā tikt iekļautam Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas reģistrā, lūgums interesēties VAAD reģionālajās nodaļās.

 

Valsts augu aizsardzības dienesta informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!