• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 26. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.2009., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190087

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 30. marta sēdi

Vēl šajā numurā

02.04.2009., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 26. marta sēdi

 

1. Izskatīja deputāta Anatolija Mackeviča iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Anatolijam Mackevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Borisa Cileviča iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Borisam Cilevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Madars Lasmanis vēlas darboties deputātu grupās sadarbībai ar Gruzijas parlamentu, ar Lietuvas parlamentu, ar Ukrainas parlamentu, ar Polijas parlamentu, ar Vācijas parlamentu, ar Krievijas parlamentu, ar Azerbaidžānas parlamentu, ar Ķīnas parlamentu, ar Kubas parlamentu, ar Čehijas parlamentu, ar Kirgīzijas parlamentu, ar Uzbekistānas parlamentu, ar Kazahstānas parlamentu un ar Armēnijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Igors Aleksandrovs vēlas darboties deputātu grupās sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu, ar Tunisijas parlamentu, ar Čehijas parlamentu, ar Kazahstānas parlamentu un ar Krievijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa iesniegumu, kurā viņš informē par to, ka šā gada 25.marta sēdē par komisijas sekretāru ievēlēts deputāts Ainars Latkovskis. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

6. Pieņēma zināšanai Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja Oskara Spurdziņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Madars Lasmanis iekļauts Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma izstrādes apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai finanšu ministra Einara Repšes iesniegumu, kurā viņš informē, ka atsakās no deputāta atalgojuma ar šā gada 12.martu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

8. Pieņēma zināšanai ekonomikas ministra Arta Kampara iesniegumu, kurā viņš informē, ka atsakās no deputāta atalgojuma ar šā gada 12.martu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

9. Pieņēma zināšanai iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka atsakās no deputāta atalgojuma ar šā gada 12.martu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

10. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja Oskara Spurdziņa iesniegumu par komisijas delegācijas vizīti uz Somiju šā gada jūnijā.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2009.gada 22.janvāra lēmumā “Par Saeimas frakcijām un komisijām nepieciešamo finanšu līdzekļu piešķiršanu līgumdarbiem, saimnieciskajiem un reprezentācijas izdevumiem 2009.gadā”.

12. Apstiprināja komandējumu Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam uz Sanktpēterburgu (Krievija) no 2009.gada 30.marta līdz 2.aprīlim.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa, komisijas priekšsēdētāja biedra Jura Dobeļa, komisijas locekļu Viļņa Edvīna Breša, Ainara Latkovska, konsultantes Margitas Markevicas un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Rolanda Lakšas komandējumu uz Tallinu (Igaunija) 2009.gada 30. un 31.martā.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!