• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 30. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.2009., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190085

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 26. marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

02.04.2009., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 30. marta sēdi

 

1. Sēdē izskatīja sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 2.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 30.marta līdz 5.aprīlim.

4. Pieņēma zināšanai deputātes Janīnas Kursītes–Pakules iesniegumu, kurā viņa informē, ka vēlas darboties deputātu grupā Tibetas atbalstam. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja biedra Leona Līduma iesniegumu, kurā viņš informē, ka par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Ingrīda Circene. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu, kurā viņa informē, ka par Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas biedri ievēlēta deputāte Silva Bendrāte. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu, kurā viņa informē, ka Sabiedrības veselības apakškomisijas sastāvā iekļauts deputāts Igors Aleksandrovs. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Pieprasījumu komisijas priekšsēdētāja Augusta Brigmaņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka par Pieprasījumu komisijas priekšsēdētāja biedru ievēlēts deputāts Dzintars Ābiķis. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas Ceļš” frakcijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka par frakcijas priekšsēdētāja vietnieci ievēlēta deputāte Karina Pētersone. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

10. Izskatīja deputātu Igora Aleksandrova, Visvalža Lāča un Gunāra Laicāna parakstītu iesniegumu, kurā viņi informē, ka ir nodibinājuši Saeimā deputātu grupu sadarbībai ar Abrenes novadu. Prezidijs nolēma atdot minēto iesniegumu atpakaļ iesniedzējiem deputātu sadarbības grupas nosaukuma precizēšanai.

11. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai deputātes Ineses Šleseres iesniegumu par Lieldienām veltīta dievkalpojuma rīkošanu Saeimas kapelā šā gada 7.aprīlī pulksten 16.00.

12. Prezidijs pieņēma lēmumu par Saeimas deputāta Aināra Šlesera Saeimas sēdes kavējumu 2009.gada 5.martā.

13. Prezidijs izskatīja deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu un nolēma attaisnot viņa kavējumu Saeimas 26.marta sēdē.

 

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!