• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.2009., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190084

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Darba likuma grozījumu neatbalstīšanu

Vēl šajā numurā

02.04.2009., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadību

 

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija 26.martā pārvēlēja komisijas vadību. Turpmāk komisijas priekšsēdētāja amatā strādās Ingrīda Circene.

Jaunievēlētā komisijas priekšsēdētāja uzskata, ka patlaban komisijas lielākais izaicinājums ir Elektronisko mediju likums, pie kura darbs norit jau vairākus gadus. Esošā likumprojekta redakcijā ir nepieciešami būtiski precizējumi, turklāt ir jāpanāk vienošanās starp Saeimā pārstāvētajām partijām par sabiedrisko mediju finansēšanu un to juridisko statusu, kā arī jaunveidojamās Nacionālās elektronisko mediju padomes statusu. Vēl viens svarīgs uzdevums ir jaunā Patvēruma likuma pieņemšana. Tāpat viņas darba prioritāte būs Latvijas iesaistīšanās Eiropas Padomes organizētajās aktivitātēs cīņā pret vardarbību ģimenē.

I.Circene norāda, ka darbs Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā viņai ir labi zināms, jo tajā viņa ir darbojusies kopš ievēlēšanas 9.Saeimā. Turklāt 8.Saeimas laikā I.Circene jau bija Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja. “Strādājot iepriekšējā Saeimas sasaukumā, esmu pārliecinājusies par augsto komisijas konsultantu profesionalitāti un uzskatu, ka arī turpmākais darbs būs sekmīgs,” teica I.Circene.

Līdzšinējais komisijas priekšsēdētājs Oskars Kastēns turpinās darbu Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!