• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 1. aprīļa rīkojums Nr. 220 "Par Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta reorganizāciju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.2009., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190073

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadību

Vēl šajā numurā

02.04.2009., Nr. 52

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 220

Pieņemts: 01.04.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.220

Rīgā 2009.gada 1.aprīlī (prot. Nr.21 64.§)

Par Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta reorganizāciju

 

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 15.panta trešās daļas 1.punktu līdz 2009.gada 31.maijam reorganizēt Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariātu (turpmāk – sekretariāts), pievienojot to Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai.

2. Noteikt, ka ar 2009.gada 1.jūniju Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija ir sekretariāta funkciju, tiesību, saistību, mantas, finanšu līdzekļu, lietvedības un arhīva pārņēmēja.

3. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai kopīgi ar sekretariātu un Valsts kanceleju izveidot sekretariāta reorganizācijas komisiju. Reorganizācijas komisijai līdz 2009.gada 1.augustam veikt inventarizāciju, kurā noteikt visas sekretariāta mantas apjomu dabā, kā arī salīdzināt sekretariāta un debitoru un kreditoru prasību un saistību summas, sastādīt slēguma bilanci un nodrošināt mantas, finanšu līdzekļu, saistību, kā arī arhīva un lietvedības nodošanu Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai.

4. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai, sastādot gada pārskatu par 2009.gadu, iekļaut ziņas par sekretariātu no gada sākuma, norādot sekretariāta finanšu līdzekļu atlikumus uz gada sākumu kā kārtējā perioda darījumu.

5. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai:

5.1.  sadarbībā ar sekretariātu, gatavojot priekšlikumus par grozījumiem likumā “Par valsts budžetu 2009.gadam”, sekretariāta budžetā 2009.gadā paredzēto finansējumu iekļaut Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas budžetā sadalījumā pa budžeta programmām un apakšprogrammām, samazinot likumā “Par valsts budžetu 2009.gadam” sekretariātam piešķirtos valsts budžeta līdzekļus 41 058 latu apmērā, vienlaikus nodrošinot finansējuma samazinājumu Ministru kabineta noteiktajā apjomā un ievērojot noteiktos izdevumu samazi­nāšanas nosacī­jumus attiecībā uz finansējuma samazinājumu valsts pārvaldē;

5.2. sagatavot un iesniegt Finanšu ministrijā priekšlikumus par grozījumiem likumā “Par valsts budžetu 2009.gadam” otrajam lasījumam par pārējo ietaupīto finansējumu, kas veidosies, pārņemot sekretariāta funkcijas un izveidojot jaunu Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas struktūr­vienību, kā arī ņemot vērā ar reorganizāciju saistītos izdevumus;

5.3. izstrādāt ar sekretariāta reorganizāciju saistītos grozījumus tiesību aktos un politikas plānošanas dokumentos, un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministram līdz 2009.gada 30.aprīlim iesniegt tos noteiktā kārtībā Ministru kabinetā.

6. Ar sekretariāta reorganizāciju saistītos izdevumus segt no likumā “Par valsts budžetu 2009.gadam” sekretariātam piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem.

7. Valsts kancelejai, gatavojot priekšlikumus par grozījumiem likumā “Par valsts budžetu 2009.gadam”, samazināt tai likumā “Par valsts budžetu 2009.gadam” piešķirtos valsts budžeta līdzekļus 33 118 latu apmērā.

Ministru prezidents, bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrs V.Dombrovskis

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs E.Zalāns

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!