• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrs: Par situāciju akciju sabiedrībā "Pasažieru vilciens". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2009., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189402

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vides ministrs: Par vizīti Sanktpēterburgā, sarunām ar kaimiņiem

Vēl šajā numurā

19.03.2009., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrs: Par situāciju akciju sabiedrībā “Pasažieru vilciens”

 

Lai iepazītos ar aktualitātēm pasažieru pārvadājumos pa dzelzceļu un pārrunātu pašreizējo situāciju AS “Pasažieru vilciens”, 18.martā satiksmes ministrs Kaspars Gerhards tikās ar akciju sabiedrības uzņēmuma vadību.

Darba tikšanās laikā AS “Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Reinholds Pelše informēja par uzņēmuma attīstības plāniem, kā arī pasākumiem, kas veikti, lai taupības apstākļos samazinātu uzņēmuma izdevumus, bet no tā neciestu pasažieru pārvadājumu kvalitāte un apjoms.

Iepazinies ar situāciju uzņēmumā, K.Gerhards norādīja, ka, ņemot vērā izdevumu samazinājumu visās budžeta pozīcijās, mārketinga projektu realizācija uzņēmuma valdes līmenī nav atbalstāma.

Pēc tikšanās ar satiksmes ministru AS “Pasažieru vilciens” valdes loceklis Kaspars Upenieks pieņēmis lēmumu par atkāpšanos no amata. K.Upenieks izteica pārliecību, ka jau sāktie mārketinga projekti tiks realizēti nākotnē un nodrošinās stabilus papildu ienākumus akciju sabiedrībā.

 

Inga Spriņķe, satiksmes ministra padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!