• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par kompensācijām zvejniekiem pēc darbības pārtraukšanas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2009., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189400

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par piedalīšanos Eiropadomes sanāksmē Briselē

Vēl šajā numurā

19.03.2009., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par kompensācijām zvejniekiem pēc darbības pārtraukšanas

 

No 30.marta līdz 30.aprīlim Lauku atbalsta dienests (LAD) pieņems projektu iesniegumus Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.–2013.gadam pasākuma “Sociāli ekonomiskie pasākumi” aktivitātē “Kompensācijas zvejas kuģu apkalpes locekļiem (zvejniekiem) pēc pilnīgas zvejas darbību pārtraukšanas”.

Pasākuma “Sociāli ekonomiskie pasākumi” aktivitātē “Kompensācijas zvejas kuģu apkalpes locekļiem (zvejniekiem) pēc pilnīgas zvejas darbību pārtraukšanas” šī būs pirmā projektu iesniegumu pieņemšanas kārta ar pieejamo publisko finansējumu vienu miljonu latu. Projektu iesniegumi sagatavojami saskaņā ar 2008.gada 18.augusta Ministru kabineta noteikumiem Nr.664 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu kompensāciju maksājumu veidā lauku un zivsaimniecības attīstībai” un 2008.gada 7.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.514 “Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība kompensāciju maksājumu veidā zivsaimniecības attīstības pasākumam “Sociāli ekonomiskie pasākumi””.

Pasākuma mērķis ir veicināt zvejniecības efektivitāti un konkurētspēju, piedāvājot iespēju saņemt kompensācijas tiem zvejniekiem, kuri strādājuši uz kuģiem, kas savukārt nodoti sadalīšanai (tai skaitā sagriešanai metāllūžņos) vai izmantošanai mērķiem ārpus zvejniecības.

Projektu iesniegumi jāiesniedz LAD reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs pēc atbalsta pretendenta juridiskās adreses. Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājaslapā www.lad.gov.lv.

Sīkāka informācija par pasākumiem un atbilstošajiem normatīvajiem aktiem atrodama ZM interneta mājaslapas sadaļā “Zivsaimniecība”, projekta iesnieguma veidlapas un metodiskie norādījumi to aizpildīšanai ir pieejami LAD interneta mājaslapas sadaļā “ES atbalsts”.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!