• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrs: Par turpmāko Latvijas lauksaimniecības politiku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.03.2009., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189348

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot jauno Japānas vēstnieku Latvijā

Vēl šajā numurā

18.03.2009., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrs: Par turpmāko Latvijas lauksaimniecības politiku

 

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, sākot pildīt savus jaunos amata pienākumus, norāda, ka lauksaimniecības nozarē būs jāpieņem lēmumi, kas ir nepopulāri un, iespējams, liks daudzām zemnieku saimniecībām ļoti nopietni pārvērtēt savu darbību.

 “Es apzinos, ka zemkopības nozare kopumā ir ļoti sarežģīta, sociāli jutīga un – galvenais – arī pretrunīga nozare, kurā panākt kompromisus nav viegli. Tomēr esmu pārliecināts, svarīgi ir runāt ar visiem nozarē iesaistītajiem, tad arī būs iespējams panākt tādu risinājumu, kas ļaus nozarei attīstīties – nevis vienkārši eksistēt, bet gan kļūt par normālu biznesa jomu,” uzskata J.Dūklavs.

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs arī uzsver, ka Zemkopības ministrijai un nozares politikai kopumā tomēr beidzot būs jākļūst par tautsaimniecības, nevis sociālo politiku: “Zemkopība ir bizness, nevis dzīvesveids. Un tieši tāpēc ir jāatbalsta ražošana laukos. Turklāt Zemkopības ministrija viena pati nespēs realizēt gan nozares attīstību veicinošu politiku, gan arī zināmā mērā sociālo funkciju. Tai ir jābūt vienotai valdības politikai – attīstīt nozari, bet tajā pašā laikā nodrošināt dzīvību laukos.”

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!