• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides ministrs: Par nodomu likvidēt Rīgas domes Vides departamentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.01.2009., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/186801

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot Bangladešas Tautas Republikas vēstnieku

Vēl šajā numurā

22.01.2009., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides ministrs: Par nodomu likvidēt Rīgas domes Vides departamentu

 

Kā zināms, 20.janvārī, Rīgas domes (RD) valdošā koalīcija atbalstīja domes priekšsēdētāja Jāņa Birka ierosināto un viņa vietnieka Jāņa Dinēviča vadībā izstrādāto RD struktūrvienību reorganizācijas plānu, kas paredz Vides departamenta funkcijas sadalīt starp domes Attīstības departamentu, Būvvaldi un Komunālo departamentu.

“Ja Rīgas domes valdošās koalīcijas lēmums kļūs arī par visas domes lēmumu, tad varam uzskatīt, ka Rīgā dots starta signāls nekontrolētai būvniecībai un citām nejēdzībām, kas tiks īstenotas uz vides rēķina. Šāds bezatbildīgs lēmums reāli apdraud Rīgas pilsētas sabalansētu un ilgtspējīgu attīstību. Neviens Rīgā vairs ikdienā nedomās un nerūpēsies par tādiem aktuāliem vides jautājumiem kā gaisa tīrība, mežu sakārtotība un citi. Protams, es varētu priecāties, ka neesmu Rīgas iedzīvotājs, kuram jāpacieš šāda pašvaldības patvaļa, un tās rezultātā būs jādzīvo arvien sliktākā dzīves vidē, tomēr es nepriecājos, jo man ir patiesi žēl Rīgas iedzīvotāju,” savu sašutumu pauž vides ministrs Raimonds Vējonis.

Didzis Jonovs, vides ministra padomnieks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!