• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Beļģijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2008., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182457

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sportistu invalīdu prēmēšanu

Vēl šajā numurā

16.10.2008., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Beļģijas vēstnieku

 

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 14.septembrī tikās ar Beļģijas Karalistes vēstnieku Latvijas Republikā Leopoldu Merksu, kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.

G.Daudze un L.Merkss vienojās, ka Latvijai un Beļģijai būtu svarīgi turpināt veiksmīgo līdzšinējo sadarbību ekonomisko attiecību jomā, kā rezultātā kopš 2004.gada abu valstu tirdzniecības kopējais apjoms ir dubultojies.

Saeimas priekšsēdētājs aicināja Beļģijas uzņēmējus arī turpmāk izmantot Latvijas ekonomiskās vides priekšrocības. Puses bija vienisprātis, ka Latvijas stratēģiski izdevīgā atrašanās vieta ir svarīgs priekšnosacījums ārvalstu investoru veiksmīgai piesaistei.

Puses pārrunāja arī jautājumus, kas saistīti ar enerģētisko neatkarību, energoresursu piegāžu dažādošanu, kā arī ekonomisko situāciju pasaulē.

Saeimas priekšsēdētājs un Beļģijas vēstnieks vienojās, ka abas puses ir ieinteresētas turpināt attīstīt divpusējās attiecības, jo abām valstīm ir gan kopīgas intereses, gan risināmi jautājumi. Pozitīvi tika novērtēta 2005.gadā Latvijā oficiāli atklātā Beļģijas vēstniecība.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!