• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Itālijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2007., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165317

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Īrijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas deputātiem

Vēl šajā numurā

26.10.2007., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Itālijas vēstnieka tikšanos ar Saeimas priekšsēdētāju

 

24.oktobrī Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tikās ar Itālijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ferdinando Dzedzu (Ferdinando Zezza), kas bija ieradies atvadu vizītē.

Saeimas priekšsēdētājs G.Daudze sveica vēstnieku F.Dzedzu Saeimā, savukārt Itālijas vēstnieks pastāstīja, ka beidz savu vēstnieka darbu Latvijā.

Puses bija vienisprātis, ka attiecības starp Latviju un Itāliju ir labas un draudzīgas, un apliecināja parlamentāro kontaktu aktīvo sadarbību, sevišķi parlamentu sadarbības grupu un starptautisko organizāciju ietvaros. Saeimas priekšsēdētājs uzaicināja Itālijas parlamentāriešus atbildes vizītē apmeklēt Latviju.

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze un Itālijas vēstnieks pārrunāja arī iekšpolitisko un ekonomisko situāciju mūsu valstī, tostarp nākamā gada valsts budžeta likumprojektu un jautājumu par iedzīvotāju attieksmi pret Latvijas dalību Eiropas Savienībā.

Noslēgumā G.Daudze pateicās Itālijas vēstniekam par personīgo ieguldījumu Latvijas un Itālijas attiecību veicināšanā un pasniedza piemiņas medaļu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!