• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apbalvojumu Norvēģijas aizsardzības atašejam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2007., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161319

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar labklājības ministri

Vēl šajā numurā

03.08.2007., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apbalvojumu Norvēģijas aizsardzības atašejam

 

2.augustā Aizsardzības ministrijā (AM) un Nacionālajos bruņotajos spēkos (NBS) notika līdzšinējā Norvēģijas aizsardzības atašeja Latvijā majora Rūnes Breiguta atvadu vizīte un jaunā Norvēģijas aizsardzības atašeja pulkveža Sveina Ruderasa akreditācijas vizīte.

R.Breiguts un S.Ruderass vizītes ietvaros tikās ar Nacionālo bruņoto spēku komandieri brigādes ģenerāli Juri Maklakovu, Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra vietnieku Jāni Karlsbergu, NBS spēku veidu komandieriem un citām AM un NBS amatpersonām.

Aizsardzības ministrs Atis Slakteris, izsakot atzinību par R.Breiguta ieguldījumu divpusējās sadarbības veicināšanā starp Latvijas un Norvēģijas aizsardzības sistēmām un ieguldījumu NBS attīstībā, aizsardzības atašeju apbalvoja ar aizsardzības ministra apbalvojumu – goda zīmi “Par ieguldījumu bruņoto spēku attīstībā”.

Apbalvošanas ceremonijas laikā R.Breiguts pateicās par AM un NBS viņam sniegto atbalstu, pildot aizsardzības atašeja pienākumus Latvijā. Viņš atzinīgi novērtēja līdzšinējo Latvijas un Norvēģijas sadarbību aizsardzības jomā, uzsverot abu valstu dalību starptautiskajās operācijās, tai skaitā Afganistānā.

R.Breiguts Norvēģijas aizsardzības atašeja pienākumus Latvijā veica kopš 2006.gada 1.augusta, pirms tam trīs gadus (kopš 2003.gada) dienējot Latvijā kā Norvēģijas aizsardzības atašeja vietnieks.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!