• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar labklājības ministri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2007., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161318

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Virsnieku asociāciju kongresā

Vēl šajā numurā

03.08.2007., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar labklājības ministri

 

2.augustā Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar labklājības ministri Dagniju Staķi, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar esošo situāciju izdienas pensiju saņemšanā, kā arī iespējām samazināt bezdarbnieku pabalsta izmaksu ilgumu. Ministru prezidents un labklājības ministre vienojās jau tuvākajā laikā nodrošināt tādu datu apmaiņas sistēmu, lai operatīvi notiktu informācijas aprite starp Valsts ieņēmumu dienestu, ministrijām un institūcijām, kuras piešķir un izmaksā izdienas pensijas, lai novērstu gadījumus, kad vienlaikus tiek saņemta izdienas pensija un nepamatoti bezdarbnieku pabalsts.

Tikšanās laikā Ministru prezidents A.Kalvītis norādīja, ka Latvijā atsevišķās profesijās jūtams darba roku trūkums un esošā statistika liecina par viesstrādnieku skaita pieaugumu atsevišķās tautsaimniecības nozarēs. Lai veicinātu bezdarbnieku mērķtiecīgāku un aktīvāku iesaistīšanos darba tirgū, Labklājības ministrija pārskatīs esošos tiesību aktus un sagatavos nepieciešamos grozījumus, lai samazinātu bezdarbnieku pabalsta izmaksu ilgumu.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!