• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par deputātu tikšanos ar Latvijas goda ģenerālkonsulu Libānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.2007., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156351

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbības paplašināšanu ar Peru Republiku

Vēl šajā numurā

25.04.2007., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par deputātu tikšanos ar Latvijas goda ģenerālkonsulu Libānā

 

23.aprīlī deputātu grupas sadarbībai ar Libānas parlamentu priekšsēdētājs Ainars Latkovskis un deputāti tikās ar Latvijas Republikas goda ģenerālkonsulu Libānas Republikā Žerāru Reno.

Ģenerālkonsuls Ž.Reno pauda prieku, ka Latvijā ir nodibināta deputātu grupa sadarbībai ar Libānas parlamentu. Viņš uzaicināja Latvijas parlamenta delegāciju apmeklēt Libānu, jo šāda vizīte sekmētu abu valstu sadarbību un Libānai šobrīd ir nepieciešams politiskais atbalsts. Ģenerālkonsuls uzsvēra, ka tuvākajā laikā arī Libānas parlamentā tiks izveidota grupa sadarbībai ar Latvijas parlamentu.

Tikšanās laikā Ž.Reno pastāstīja par situāciju savā valstī pēc 2006.gada Libānas krīzes. Šobrīd, pateicoties starptautiskam atbalstam un ANO miera uzturēšanas spēku misijai, ir atjaunota sākotnējā situācija un stabilitāte, kā arī pilnībā ir novērstas ekoloģiskās katastrofas sekas.

Abas puses piekrita, ka veiksmīga sadarbība starp valstīm varētu attīstīties ekonomikas, kultūras, veselības aprūpes un tūrisma jomā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!