• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par biļešu iegādi komandējumiem uz Briseli. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.1999., Nr. 366/367 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15330

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas bīskapu konferenci

Vēl šajā numurā

05.11.1999., Nr. 366/367

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par biļešu iegādi komandējumiem uz Briseli

Ir beidzies atkārtotais konkurss par tiesībām nodrošināt valsts institūciju amatpersonas un darbiniekus ar aviobiļetēm komandējumiem uz Briseli.

Neviens no pretendentu iesniegtajiem priekšlikumiem neatbilst "Konkursa par tiesībām nodrošināt valsts institūciju amatpersonas un darbiniekus ar aviobiļetēm komandējumiem uz Briseli" nolikuma 9.1.2.apakšpunktā (9.1.2. iespēja nokļūt Briselē, ielidojot līdz pulksten 8 no rīta, un atgriezties Rīgā tās pašas dienas vakarā, izlidojot no Briseles pēc pulksten 18) noteiktajām prasībām. Šāds nosacījums konkursa nolikumā tika iestrādāts, lai nodrošinātu racionālu valsts institūciju amatpersonu un darbinieku darba laika izmantošanu.

Likuma "Par valsts un pašvaldību pasūtījumu" mērķis, kas noteikts 2.panta 1.punktā, ir "panākt racionālu valsts un pašvaldību līdzekļu izmantošanu". Iesniegtie piedāvājumi nenodrošina izdevīgākos apmaksas nosacījumus biļešu iegādē katrā konkrētā gadījumā un katrā konkrētā institūcijā.

Ņemot vērā minēto, Ministru prezidents Andris Šķēle nolēma noraidīt konkursa komisijas iesniegto priekšlikumu un neapstiprināja par uzvarētāju nevienu no pretendentiem atkārtotajā konkursā par valsts institūciju nodrošināšanu ar aviobiļetēm. Konkursa rezultāti norāda, ka centralizēta biļešu iegāde nav lietderīga.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!