• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas valstu pārrobežu sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.1999., Nr. 366/367 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15319

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par biļešu iegādi komandējumiem uz Briseli

Vēl šajā numurā

05.11.1999., Nr. 366/367

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas valstu pārrobežu sadarbību

Šodien, 5. novembrī, Saeimas namā paredzēts, ka notiks konference par pārrobežu sadarbību, ko rīko Baltijas asambleja un Beniluksa Starpparlamentu konsutatīvā padome.

Latvijas, Lietuvas un Igaunijas parlamentu deputāti, pašvaldību un valsts pārvaldes institūciju pārstāvji spriedīs par pārrobežu sadarbību ceļā uz Eiropas Savienību, par tās tiesisko pamatu un praktisko realizāciju.

Latviju konferencē pārstāvēs Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks, Baltijas asamblejas prezidija priekšsēdētājs Romualds Ražuks, Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas loceklis Raitis Vītoliņš, īpašo uzdevumu ministrs valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās Jānis Bunkšs, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis un Pašvaldību lietu pārvaldes Ārlietu nodaļas vadītāja Inga Dobelniece.

Baltijas asamblejas un Beniluksa Starpparlamentu konsultatīvās padomes kopīgi rīkotās konferences noslēgumā paredzēta diskusija un galadokumenta pieņemšana.

Saeimas preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!