• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tūrisma iespējām Latvijā popularizēšanu seminārā Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2006., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143919

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas transporta infrastruktūras koordināciju

Vēl šajā numurā

20.09.2006., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tūrisma iespējām Latvijā popularizēšanu seminārā Maskavā

 

Latvijas vēstniecībā Krievijā, Maskavā, pirmdien,18.septembrī, notika tūrismā strādājošo Latvijas uzņēmumu seminārs, kura uzdevums bija iepazīstināt Krievijas tūrisma industrijas pārstāvjus ar iespējām pavadīt brīvdienas Latvijā rudens un ziemas periodā. To rīkoja Latvijas vēstniecība, Maskavas Tūrisma informācijas birojs un Tūrisma attīstības valsts aģentūra.

Semināra dalībniekiem bija iespēja tikties ar esošajiem uzņēmējdarbības partneriem, kā arī nodibināt jaunus kontaktus, tikties ar Krievijas valsts institūciju un masu mediju pārstāvjiem.

Kā, pasākumu atklājot, uzsvēra Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis, pateicoties tūrisma firmu aktīvajam darbam, šogad ievērojami pieaudzis tūrisma braucienu skaits uz Latviju. Vēstnieks akcentēja, ka Latvijas vēstniecība arī turpmāk sekmēs Latvijas un Krievijas tūrisma kompāniju sadarbību. Pasākuma dalībnieki tika iepazīstināti arī ar aktualitātēm Latvijas vīzu politikā un tūrisma vīzu saņemšanas kārtībā.

Latviju pārstāvēja aptuveni trīsdesmit tūrisma jomā strādājoši uzņēmumi, tai skaitā “Amber Travel Baltic” un “Baltic Travel group” no Rīgas, “Baltic Beach Hotel” un “Hotel Lielupe” no Jūrmalas, Minhauzena muzejmuiža no Limbažu rajona, “Rivasi” no Siguldas pagasta, Līgatnes rehabilitācijas centrs, kā arī daudzu citu uzņēmumu pārstāvji.

Semināra laikā lielu interesi izrādīja Latvijas un Krievijas tūrisma nozares pārstāvji, kas liecina gan par līdzšinējās sadarbības nozīmi, gan produktīvajām nākotnes perspektīvām.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!