• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas delegācijas vizīti Īrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2006., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/143925

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tūrisma iespējām Latvijā popularizēšanu seminārā Maskavā

Vēl šajā numurā

20.09.2006., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas delegācijas vizīti Īrijā

 

No 18. līdz 20.septembrim Saeimas Ārlietu komisijas delegācija priekšsēdētājas Vairas Paegles vadībā viesojas Īrijas Republikā.

Vizītes ietvaros V.Paegle uzstājās ar runu Īrijas parlamenta Ārlietu komisijā, pievēršot Īrijas parlamentāriešu uzmanību vairākiem svarīgiem jautājumiem. V.Paegle aicināja parlamentārā līmenī Īriju kā Eiropas Savienības (ES) dalībvalsti dalīties savā pieredzē ārpolitikas veidošanā, jo bez nepieciešamās enerģētiskās drošības visas ES dalībvalstis ir ieinteresētas, lai Latvija un Krievija izveidotu demokrātiskas kaimiņattiecības. Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāja uzrunā īru kolēģiem arī atzina, ka Latvija no Īrijas pieredzes ir sapratusi, cik svarīgi valsts attīstībai ir cilvēkresursi.

Gan tiekoties ar Īrijas parlamenta Ārlietu komisijas, gan arī ar Ārlietu ministrijas pārstāvjiem, V.Paegle lūdza Īrijas atbalstu Vairai Vīķei-Freibergai kā Baltijas valstu kandidātei ANO ģenerālsekretāra amatam.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!