• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente, tiekoties ar Gruzijas Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas valsts ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.06.2006., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138055

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts metroloģiskajai kontrolei pakļauto mērīšanas līdzekļu sarakstu

Vēl šajā numurā

21.06.2006., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente, tiekoties ar Gruzijas Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas valsts ministru

Latvija turpinās aktīvi atbalstīt Gruzijas reformu gaitu un sadarboties ar to ES kaimiņattiecību un transatlantiskās drošības kontekstā – tā otrdien, 20.jūnijā, pēc tikšanās Rīgas pilī ar Gruzijas Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas valsts ministru Giorgiju Baramidzi (Giorgi Baramidze) sacīja Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Pārrunājot abu valstu ciešo sadarbību, G.Baramidze pateicās Latvijai par tās reformu pieredzi un nesavtīgo atbalstu Gruzijas eirointegrācijas un NATO tuvināšanās procesā. Viņš arī nodeva sveicienus V.Vīķei-Freibergai no Gruzijas prezidenta Mihaila Saakašvilli, kurš personīgi pateicas prezidentei par viņas noteikto atbalstu Gruzijai.

V.Vīķe-Freiberga atzīmēja, ka Latvija atbalsta Gruzijas centienus dialoga un mierīgā ceļā nodrošināt valsts teritoriālo integritāti un suverenitāti. Prezidente mudināja Gruziju turpināt aizsāktās straujās valsts demokratizācijas un pārveides reformas. Ministrs informēja par Gruzijas dinamisko izaugsmi pēdējā gadā, ko atzinīgi novērtējušas Eiropas un pasaules atbilstošās institūcijas.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!