• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 18.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.10.2005., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119153

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturlīdzekļu garantiju fonds atgūst līdzekļus

Vēl šajā numurā

18.10.2005., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 18.oktobrī

Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Pārraudzības komitejas priekšsēdētājs Ģerģs Frunda tiekas ar izglītības un zinātnes ministri Inu Druvieti un Latviešu valodas apguves valsts aģentūras direktori Aiju Priedīti, īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās Ainaru Latkovski un Latvijas Sabiedrības integrācijas fonda direktoru Nilu Saksu, Naturalizācijas pārvaldes priekšnieci Eiženiju Aldermani, Saeimas priekšsēdētājas biedri Vinetu Muižnieci un opozīcijā esošo Saeimas frakciju pārstāvjiem, kā arī apmeklē Rīgas Ukraiņu vidusskolu.

Labklājības ministrijas Portretu zālē Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) rīko preses konferenci “Eiropas Sociālā fonda līdzekļu izmantojums bezdarbnieku apmācībā 2004. un 2005. gadā”.

Iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons tiekas ar Latvijas Policijas sporta asociācijas volejbola komandas sportistiem un treneriem, lai izteiktu pateicību par Eiropas valstu policijas čempionāta volejbolā finālsacensībās Monako gūtajiem panākumiem, iekļūstot čempionāta finālā.

Rātsnama Prezidija sēžu zālē notiek Rīgas attīstības plāna 2006.–2018.gadam 2.redakcijas un Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna 3.redakcijas sabiedriskās apspriešanas noslēguma preses konference.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!