• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kas Latvijā uzturas nelikumīgi?. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.2005., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/119009

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieņemts Aizturēto personu turēšanas likums

Vēl šajā numurā

14.10.2005., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kas Latvijā uzturas nelikumīgi?

Septembrī par uzturēšanās režīma pārkāpumiem sastādīti administratīvo pārkāpumu protokoli 32 ārzemniekiem.

Aizvadītajā mēnesī Valsts robežsardzes amatpersonas par nelikumīgu uzturēšanos valstī vai uzturēšanās noteikumu pārkāpšanu sastādīja administratīvo pārkāpumu protokolus 32 ārzemniekiem: 15 Krievijas, trim Lietuvas, trim Igaunijas, trim Ukrainas, diviem Azerbaidžānas, diviem Moldovas, vienam Baltkrievijas, vienam Šveices, vienam Libānas un vienam Dānijas pilsonim. Administratīvo pārkāpumu protokoli sastādīti arī 21 personai bez noteiktas pavalstniecības, kuras ilgstoši Latvijā dzīvoja bez reģistrācijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē.
Kopumā deviņos mēnešos par nelikumīgu uzturēšanos valstī vai uzturēšanās noteikumu pārkāpšanu administratīvo pārkāpumu protokoli sastādīti 241 ārzemniekam, no tiem, piemēram, 97 Krievijas, 34 Lietuvas, 24 Ukrainas, desmit Baltkrievijas, septiņiem Somālijas, deviņiem Igaunijas, pieciem Armēnijas, septiņiem Moldovas, pieciem Izraēlas, trim Sīrijas, trim Gruzijas, trim Turkmenistānas, diviem Šrilankas, diviem Indijas, diviem Ēģiptes pilsoņiem. Pārējie bijuši no Irākas, Nigērijas, Kazahstānas, Sudānas, Azerbaidžānas, Somijas, Spānijas, Vācijas, ASV, Serbijas un Melnkalnes, Šveices, Kolumbijas, Japānas, Libānas, Dānijas, Rumānijas, kā arī 12 ārzemnieki bez noteikta statusa. Administratīvo pārkāpumu protokoli sastādīti arī 21 personai bez noteiktas pavalstniecības, kas ilgstoši Latvijā dzīvoja bez reģistrācijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē.
Septembrī Imigrācijas dienesta robežsargi konstatēja, ka trīs ārzemnieki – divi Krievijas un viens Ukrainas pilsonis – strādāja bez darba atļaujas. Šogad kopumā robežsargi par strādāšanu bez darba atļaujas sastādīja administratīvo pārkāpumu protokolus 19 ārzemniekiem – deviņiem Krievijas, trim Ukrainas, vienam Spānijas, vienam ASV, vienam Moldovas, vienam Turkmenistānas, vienam Izraēlas, vienam Azerbaidžānas un vienam Serbijas un Melnkalnes pilsonim.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!