• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Islandes nolīgumu tūrismā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2000., Nr. 355/357 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11652

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Krievijas robežšķērsošanas kārtību

Vēl šajā numurā

11.10.2000., Nr. 355/357

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Islandes nolīgumu tūrismā

Pirmdien, 9. oktobrī, Latvijas Republikas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš un Islandes Republikas vēstnieks Latvijā Korneliuss Sigmundsons ( Kornelius Sigmundsson) parakstīja Latvijas Republikas valdības un Islandes Republikas valdības nolīgumu par sadarbību tūrismā.

Tikšanās laikā, kas notika pēc nolīguma parakstīšanas, I. Bērziņš norādīja, ka "šī ir jauna zīme sadarbībā starp Latviju un Islandi". Tāpat tika uzsvērta veiksmīgā astoņu Baltijas un Ziemeļvalstu sadarbība, kā arī tās ietvaros gaidāmā Baltijas un Ziemeļvalstu sadarbības ministru tikšanās 9. un 10. oktobrī Rīgā. Tika atzīmēts, ka valdības var veicināt savu valstu uzņēmēju darbību ar starpvalstu līgumu palīdzību, un šai gadījumā tiks sekmētas tūrisma jomā strādājošo aktivitātes.

Islandes vēstnieks pauda savas valsts atbalstu Latvijas dalībai NATO, integrācijai Eiropas Savienībā, kā arī pozitīvi novērtēja Latvijas un Islandes sadarbību ANO.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!