• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dāvināto teļu misija Latgalē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2005., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113210

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekspedīcija beigusies

Vēl šajā numurā

26.07.2005., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dāvināto teļu misija Latgalē

GOVS.JPG (21020 bytes)
Foto: Elmārs Rudzītis, A.F.I.

Šodien, 26.jūlijā, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) organizētās palīdzības akcijas ietvaros knišļu uzbrukumos cietušām saimniecībām tiks nogādāti Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas un Imanta Freiberga dāvinātie mājlopi. Kā informē Latvijas Zemnieku federācijas biroja vadītāja Laura Rezgale, tie iegādāti par līdzekļiem, kas saziedoti prezidentes un I.Freiberga 45 gadu kāzu jubilejā, papildinot tos ar Kanādas latviešu ziedojumiem. Krāslavas, Daugavpils un Preiļu rajona knišļu uzbrukumos cietušajām saimniecībām tiks dāvinātas deviņas teles, trīs govis un viens teļš. Palīdzības kopsumma ir 2499,6 lati. Zemniekiem tiks nogādāti mājlopi no Cēsu, Bauskas, Rēzeknes, Ludzas, Krāslavas un Preiļu rajona. Dzīvnieku transportēšanā piedalīsies Valsts prezidenta kancelejas pārstāvji. LOSP valdes locekle Rita Sīle uzskata, ka lopu dāvināšana ir īstais veids, kā palīdzēt knišļu uzbrukumos cietušajām saimniecībām.

Uzziņai:

* Atbalsta akcijas laikā ar lauksaimnieku organizāciju starpniecību cietušajām saimniecībām kopumā nogādāts 61 mājlops, 6 tonnas kartupeļu un 1,5 tonnas siena.
* Ģimenēm ir izmaksāti 2723 lati.
* Atbalsta līdzekļus Latgales lauksaimniekiem joprojām var ieskaitīt biedrības “Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome” a/s “Hansabanka” kontā Nr. LV45HABA0551010148414.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!