• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 7.jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.07.2005., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112027

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu izpildītāji rod kopsaucēju ar ministri

Vēl šajā numurā

07.07.2005., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 7.jūlijā

  Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un Polijas prezidents Aleksandrs Kvasņevskis apmeklē Itas Kozakēvičas poļu skolu, tiekas ar Rīgas mēru Aivaru Aksenoku un dodas pastaigā pa Jomas ielu Jūrmalā.

Tieslietu ministrijā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar tieslietu ministri Solvitu Āboltiņu, lai runātu par reģionālo reformu.

Labklājības ministre Dagnija Staķe plāno doties darba vizītē uz Belfāstu, Ziemeļīriju, lai piedalītos Eiropas Savienības nodarbinātības un sociālās politikas ministru neformālajā sanāksmē.

Saldus rajona Lielciecerē viesu mājā “Radi” turpinās Starptautiskās Migrācijas organizācijas rīkotais seminārs – realitātes simulācija jauniešiem par cilvēku tirdzniecību IOM projekta “Cilvēku tirdzniecības novēršana: Baltijas valstu jauniešu informēšana” ietvaros.

Cēsu Centrālajā laukumā notiek Latvijas Sarkanā Krusta biedrības rīkota Eiropas ceļu drošības kampaņa, kuras mērķis ir mazināt ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušo un cietušo cilvēku skaitu. Pasākuma ietvaros notiek pirmās palīdzības demonstrējumi, konkursi par labāko pirmās palīdzības sniedzēju, zīmēšanas konkursi un viktorīnas.

Putnu fabrikā “Ķekava” notiek svinīga pamatakmens ielikšanas ceremonija.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!