• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 14. jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.06.2005., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110365

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zvejnieki cīnās par mencu

Vēl šajā numurā

14.06.2005., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 14. jūnijā

Pie Brīvības pieminekļa notiek komunistiskā genocīda upuru piemiņai veltīta svinīgā godasardzes maiņa un ziedu nolikšana. Pasākumā piedalās Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre, Saeimas deputāti, Ministru prezidents Aigars Kalvītis un valdības locekļi.

Vācijas vēstnieks Latvijā ierodas atvadu vizītē pie Ministru prezidenta Aigara Kalvīša.

Iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons un Iekšlietu ministrijas (IeM) delegācija uzturas vizītē Polijā, kur paraksta abu valstu līgumu par sadarbību tādu personu atpakaļuzņemšanā, kas otras valsts teritorijā ieceļo vai uzturas nelikumīgi. Paredzēta tikšanās ar Polijas iekšlietu un administrācijas ministru Rišardu Kališu. Latviju vizītē pārstāv iekšlietu ministrs, Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks, Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Jānis Vonda, Valsts robežsardzes priekšnieka vietnieks Konstantīns Šarigins un IeM Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības departamenta direktora vietnieks Andrejs Matīss.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis piedalās Latvijas, Lietuvas un Igaunijas par reģionālo attīstību un pašvaldību lietām atbildīgo ministru sanāksmē Viļņā.

Luksemburgā norisinās drošāka interneta forums un informācijas diena, kurā tiek publiskots pirmais Eiropas Komisijas uzsaukums dalībai drošāka interneta programmā. Forumā piedalās Eiropas mobilo sakaru operatori, satura pakalpojumu sniedzēji, industrijas pārstāvji un bērnu tiesību aizsardzības organizācijas.

Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes lielajā konferenču zālē Valsts robežsardzes koledžai tiek svinīgi pasniegta akreditācijas apliecība, kā arī tiek apbalvotas Valsts robežsardzes un Valsts robežsardzes koledžas amatpersonas.

No šodienas līdz 30.jūnijam Daugavpils mākslinieki Līga Čible, Mairita un Ivo Folkmaņi, Ilona Šauša un Ineta Auzāne Francijā uzņēmuma “Axon” 40 gadu jubilejas pasākumu ietvaros piedalās izstādēs un radošajās darbnīcās.

Daugavpilī, Vienības laukumā, un Liepājā, pie Rožu laukuma, notiek pasākums “Eiropas pilsonība… tie nav tikai tukši vārdi, bet arī tiesības”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!