• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Taps jauni rotaļu centri bērniem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.06.2005., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109920

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tilts uz vides izpratni

Vēl šajā numurā

08.06.2005., Nr. 90

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Taps jauni rotaļu centri bērniem

Bērnu un ģimenes lietu ministrija apstiprinājusi 19 jaunus projektus, kas bija pieteikti līdzfinansējuma saņemšanai bērnu rotaļu un attīstības centru izveidei.

Pēc ministrijas Sabiedrisko attiecību departamenta direktora Taivo Trama sniegtajām ziņām, visvairāk atbalstīto projektu ir no Latgales reģiona, kur tiks veidoti septiņi šādi centri. Kurzemes reģionā atbalstīti pieci projekti, no tiem trīs atrodas Liepājas rajonā. No Vidzemes reģiona konkursā uzvarēja četri projekti, no kuriem divi ir Cēsu rajonā. Vēl divus centrus veidos Rīgas rajonā un vienu – Bauskas rajona Īslīces pagastā. Iepriekšējā gadā līderis bija Vidzemes reģions, kurā tika atbalstīti četri projekti (trīs Valmieras rajonā) no desmit.
Bērnu rotaļu un attīstības centru izveidi paredz Valsts programma bērnu un ģimenes stāvokļa uzlabošanai 2005. gadam. Vecākiem, kuri audzina pirmsskolas vecuma bērnus, centrs dod iespēju uz pāris stundām dienā atstāt savu atvasi kvalificētu speciālistu uzraudzībā. Tādējādi tiek atbalstīts ministrijas mērķis samazināt bērnu traumatismu. Kā zināms, bērni visbiežāk gūst traumas tad, kad palikuši bez vecāku uzraudzības.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!