• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 8.jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.06.2005., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109919

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Taps jauni rotaļu centri bērniem

Vēl šajā numurā

08.06.2005., Nr. 90

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 8.jūnijā

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete darba vizītē apmeklē Tukumu, lai iepazītos ar izglītības situāciju rajonā.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Jelgavas domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar modernizācijas plāna ieviešanu Jelgavā, apvienojot divas valsts slimnīcas.

Labklājības ministre Dagnija Staķe Ženēvā 93.Starptautiskās darba konferences sesijas ietvaros piedalās plenārsēdē, kurā plānots izskatīt globālo ziņojumu par Starptautiskās darba organizācijas deklarāciju, tās pamatprincipiem un tiesībām darbā. Paredzēta arī neformāla Eiropas Savienības ministru sanāksme par investīciju un ražošanas internacionalizāciju.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar sabiedrisko raidorganizāciju – Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio – vadību, likumprojekta izstrādes darba grupas pārstāvjiem un Latvijas Raidorganizāciju asociācijas pārstāvjiem, lai pārspriestu likumprojektu par radio un televīziju un likumprojektu par sabiedriskajām raidorganizācijām, kā arī sabiedrisko raidorganizāciju finansēšanas kārtību.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis Kordovā, Spānijā, piedalās EDSO konferencē par antisemītismu un citiem neiecietības veidiem.

Labklājības ministrijas Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības departamenta direktore Sandra Baltiņa atrodas darba vizītē Briselē, lai piedalītos Eiropas Komisijas Programmas komitejas cīņai pret sociālo atstumtību sanāksmē un kārtējā seminārā.

Vienlaikus Rīgā un Siguldā sākas ceļojoša informatīva ES kampaņa “Eiropas pilsonība...tie nav tikai tukši vārdi, bet arī tiesības”. Līdz 18.jūnijam tiks apceļotas 20 Latvijas pilsētas.

Latvijas Kara muzeja telpās turpinās Latvijas Vēsturnieku komisijas, Latvija Universitātes Latvijas Vēstures institūta un Latvijas Kara muzeja rīkota starptautiska vēsturnieku konference “Nacionālā pretošanās komunistiskajiem režīmiem Austrumeiropā pēc Otrā pasaules kara”.

Pēc LETA informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!