• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Krievijas konsultācijām saistībā ar robežlīgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2005., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107066

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Krievijas muitas dienestu sadarbību

Vēl šajā numurā

29.04.2005., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Krievijas konsultācijām saistībā ar robežlīgumu

Trešdien, 27.aprīlī, Ārlietu ministrijā notika Latvijas un Krievijas ārlietu ministriju ekspertu tehniskas konsultācijas par robežlīguma sagatavošanu parakstīšanai. Tikšanās laikā puses izskatīja līgumprojekta tekstu, pārliecinājās par tā atbilstību juridiskās tehnikas prasībām un konstatēja, ka pusēm nav domstarpību par minēto dokumentu.
Latvijas pārstāvji atkārtoti darīja zināmu, ka Latvija pabeigusi nepieciešamās iekšējās juridiskās procedūras un ir gatava robežlīgumu parakstīt. Krievijas puse pauda apņemšanos tuvākā laikā arī pabeigt iekšējās saskaņošanas procesu, lai parakstītu minēto līgumu.
Konsultācijas norisinājās konstruktīvā gaisotnē. Latvijas pusi vadīja Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieka pienākumu izpildītājs Rihards Muciņš, Krievijas pusi – Krievijas Ārlietu ministrijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Ludvigs Čižovs.
2005.gada 26.aprīlī Ārlietu ministrija saskaņā ar Ministru kabineta lēmumu un ministram Artim Pabrikam doto pilnvarojumu robežlīguma parakstīšanai ir sniegusi pozitīvu atbildi uz Krievijas priekšlikumu parakstīt līgumu 10.maijā.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!