• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Krievijas muitas dienestu sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2005., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107065

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par darbā pieņemšanu no 10 ES jaunajām dalībvalstīm

Vēl šajā numurā

29.04.2005., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Krievijas muitas dienestu sadarbību

Otrdien, 26.aprīlī, Krievijas Federācijas vēstnieks Latvijā Viktors Kaļužnijs apmeklēja muitas kontroles punktu (MKP) “Terehova”, kur tikās ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Galvenās muitas pārvaldes un VID Latgales reģionālās iestādes Muitas pārvaldes vadību, lai pārrunātu aktuālus jautājumus saistībā ar robežkontroles dienestu darbu. Tikšanās dalībnieki apmeklēja arī Krievijas MKP “Burački”.
Krievijas vēstnieks Latvijā tika informēts par plānoto infrastruktūras uzlabošanu – kravas autotransporta termināļu izbūvi pirms MKP “Terehova”. Pēc šā projekta īstenošanas, kur paredzēts iesaistīt privātuzņēmējus, būs iespējams uzlabot robežšķērsošanas apstākļus un sekmēt rindu samazināšanos.
Amatpersonas apsprieda arī abu valstu muitas dienestu sadarbības jautājumus, tanī skaitā iespējas ciešāk sadarboties muitas kontrolē. Viens no veidiem, kā paplašināt sadarbību, ir risināt jautājumu par kopējās robežkontroles iespējamību nākotnē, atzina sarunu dalībnieki.
V.Kaļužnijs norādīja, ka Latvijas un Krievijas robežlīguma parakstīšana dos impulsu aktīvākai sadarbībai visās jomās, ieskaitot ekonomisko sadarbību, un sekmēs tirdzniecības apjomu palielināšanos.

VID Galvenā muitas pārvalde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!