• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veicinās jauniešu sportiskumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2005., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105964

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atļauj policijas arodbiedrības

Vēl šajā numurā

15.04.2005., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veicinās jauniešu sportiskumu

REPSE.PNG (96859 bytes)
Aizsardzības ministrs Einars Repše (centrā) un NBS Gaisa spēku komandieris Juris Maklakovs kopā ar Jāni Zvinguli, atbildīgo par pacelšanās–nosēšanās laukumu
Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I.

Aizsardzības ministrs Einars Repše vakar, 14.aprīlī, apmeklēja Rīgas Ekstremālo sporta veidu klubu (RESVK), lai izvērtētu tālākās sadarbības iespējas.

Aizsardzības ministrija kā vienu no darbības virzieniem izvirzījusi sporta attīstības veicināšanu valstī, kam ir būtiska loma karavīru fiziskās sagatavotības veicināšanā, kā arī šīs iespējas tiek piedāvātas civilajai sabiedrībai, tostarp jauniešiem. Mazkustīgā dzīvesveida radītie jauniešu veselības sarežģījumi ir viena no 21.gadsimta problēmām.
1998.gadā dibinātajā RESVK izpletņlēkšanu apguvuši vairāk nekā 900 cilvēku, no kuriem liela daļa ir jaunieši. No dienesta brīvajā laikā klubā darbojas arī Nacionālo bruņoto spēku karavīri. Aizsardzības ministrs ar kluba vadību pārrunāja iespējamos sadarbības virzienus, lai veicinātu jauniešu sportiskumu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!