• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 15. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2005., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105965

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veicinās jauniešu sportiskumu

Vēl šajā numurā

15.04.2005., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 15. aprīlī

Finanšu ministrijā finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdi Andri Jaunsleini.

Labklājības ministre Dagnija Staķe Rēzeknē ar pilsētas iedzīvotājiem diskutē par jaunumiem sociālajā jomā.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa un iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons Luksemburgā piedalās Eiropas Savienības tieslietu un iekšlietu ministru padomes sēdē.

Viesnīcas “Rojupe” semināru zālē notiek stratēģiskās plānošanas seminārs “Bērnam un jaunietim ar īpašajām garīgām un fiziskajām vajadzībām draudzīgas sabiedrības veidošana Talsos un Talsu rajonā”, ko rīko Talsu sieviešu un bērnu krīžu centrs.

Eiropas Komisijas pārstāvju delegācijas pārstāvji apmeklē objektus Ventspilī. Paredzēta Ventspilī īstenojamo Eiropas Savienības projektu prezentācija, Kohēzijas fonda projektu “Ventspils ostas termināļu pievadceļu rekonstrukcija”, “Ūdens apgādes un kanalizācijas pakalpojumu attīstība Ventspilī” un “Ventspils pilsētas siltumapgādes sistēmas attīstība” īstenošanas vietu un ERAF projektu īstenošanas vietu apskate.

Labklājības ministrijas (LM) speciālisti Ventspilī iepazīstas, kā praksē tiek īstenotas Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likuma normas, un diskutē par aktuāliem sociālās jomas jautājumiem. LM pārstāvji apmeklē sabiedrisko organizāciju “Alternatīvais aprūpes centrs “Žēlsirdības māja””, lai iepazītos ar sniegtajiem pakalpojumiem personām ar garīga rakstura traucējumiem.

Veselības ministrijas Sabiedrības departamenta direktors Ainārs Čivčs piedalās konferencē Varšavā “Pacientu drošība kā izaicinājums Eiropai”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!