• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Kohēzijas fonda Uzraudzības komitejas sanāksmi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.2005., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105703

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par NVO līdzdalību ES struktūrfondu vadības komitejās

Vēl šajā numurā

13.04.2005., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Kohēzijas fonda Uzraudzības komitejas sanāksmi

14.aprīlī Ventspilī notiks Kohēzijas fonda Uzraudzības komitejas 2.sanāksme, kas tiek organizēta divas reizes gadā, lai novērtētu Eiropas Savienības Kohēzijas fonda finansēto transporta un vides infrastruktūras projektu īstenošanas progresu. Uz sanāksmi vizītē Latvijā ieradīsies Eiropas Komisijas (EK) pārstāvju delegācija. Vizīte notiks no 13. līdz 15. aprīlim, un tās ietvaros delegācija apmeklēs arī vairākus objektus Liepājā un Ventspilī, kur tiek īstenoti vai ir plānoti Kohēzijas fonda projekti.
EK Kohēzijas fonda Uzraudzības komiteja veic Kohēzijas fonda finansēto projektu uzraudzību un kontroli, kā arī seko līdzi šo projektu īstenošanas atbilstībai projektu finanšu memorandiem un EK lēmumiem par projekta apstiprināšanu.
13.aprīlī EK delegācija apmeklēs Kohēzijas fonda projekta “Sadzīves atkritumu apsaimniekošana Liepājas reģionā” īstenošanas vietu un plānoto projektu “Liepājas ostas pievadceļu rekonstrukcija” un “Liepājas ostas Karostas kanāla attīrīšana” īstenošanas vietas Liepājā un Liepājas rajonā. Sakarā ar Eiropas Komisijas pārstāvju vizīti Liepājā Liepājas pilsētas domē notiks preses brīfings.
14.aprīlī Ventspilī notiks 2. Kohēzijas fonda uzraudzības komitejas sanāksme. Sanāksmi atklās un vadīs: no Latvijas puses – Finanšu ministrijas valsts sekretāres vietnieks, vadošās iestādes vadītājs Andžs Ūbelis, no Eiropas Komisijas puses – Reģionālās politikas ģenerāldirektorāta direktors Hosē Palma Andress. Uzraudzības komitejas sanāksmē piedalīsies pārstāvji no Eiropas Komisijas Reģionālās politikas ģenerāldirektorāta, vadošās iestādes, Satiksmes un Vides ministriju atbildīgās amatpersonas, kā arī pārstāvji no Valsts kancelejas un maksājumu iestādes – Valsts kases. Lai nodrošinātu projektu īstenošanas publicitāti un kontroli, Kohēzijas fonda uzraudzības komitejas sanāksmē uzaicināti piedalīties arī pārstāvji no sabiedriskajām organizācijām un Kohēzijas fonda projektu īstenošanā iesaistītajām pašvaldībām un pašvaldību uzņēmumiem.
15.aprīlī EK pārstāvji apmeklēs objektus Ventspilī. Notiks Ventspilī īstenojamo Eiropas Savienības projektu prezentācija, Kohēzijas fonda projektu “Ventspils ostas termināļu pievadceļu rekonstrukcija”, “Ūdens apgādes un kanalizācijas pakalpojumu attīstība Ventspilī” un “Ventspils pilsētas siltumapgādes sistēmas attīstība” īstenošanas vietu un ERAF projektu īstenošanas vietu apskate. Vizītes noslēgumā paredzēta preses konference.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!