• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kas startēs Turīnā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2005., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103340

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 10. martā

Vēl šajā numurā

10.03.2005., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kas startēs Turīnā

HOKEJS.PNG (90677 bytes)
13. februārī Latvijas hokeja izlase izcīnīja ceļazīmi uz 2006.gada Turīnas ziemas olimpiskajām spēlēm, kvalifikācijas turnīra izšķirošajā spēlē ar 5:4 uzvarot Baltkrieviju
Foto: Elmārs Rudzītis, A.F.I.

2006.gada ziemas olimpiskajās spēlēs Turīnā Latviju varētu pārstāvēt ne vairāk kā 63 sportisti, informē Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) preses sekretāre Ilze Āķe-Vīksne.
Tas ir maksimālais sportistu skaits, kas veidots, izvērtējot aizvadītās ziemas sporta sezonas sasniegumus sporta veidu federācijās. Par to trešdien, 9.martā, LOK ģenerālsekretārs Einars Fogelis informējis ziemas sporta veidu federāciju vadību.
Jau tagad zināms, ka uz Turīnu brauks 23 Latvijas labākie hokejisti.
E.Fogelis prognozējis, ka vairāk nekā pieci sportisti Latviju pārstāvēs arī biatlonā, bobslejā un kamaniņu sportā.
Kā skaidro I.Āķe-Vīksne, tikšanās laikā ar Latvijas federāciju vadību LOK ģenerālsekretārs pastāstīja par marta sākumā pirmoreiz oficiāli notikušo 2006.gada ziemas olimpisko spēļu organizatoru tikšanos ar 85 valstu nacionālo olimpisko komiteju pārstāvjiem.
Latviju šajās spēlēs varētu pārstāvēt sportisti deviņās sporta disciplīnās – hokejā, biatlonā, bobslejā, kamaniņu sportā, skeletonā, kalnu slēpošanā, šorttrekā, kā arī snovbordā un distanču slēpošanā.
XX ziemas olimpiskajās spēlēs Turīnā 2550 pasaules labākie sportisti izcīnīs 82 medaļu komplektus 15 sporta disciplīnās.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!