• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 10. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2005., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103342

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vispirms par plāniem, tad par paveikto

Vēl šajā numurā

10.03.2005., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 10. martā

Notiek Saeimas sēde.

Notiek Saeimas Prezidija sēde.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa apmeklē Valsts probācijas dienesta struktūrvienību Saldū un Liepājas cietumu.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš viesojas Tuberkulozes un plaušu slimību valsts aģentūrā Stopiņu pagastā, lai iepazītos ar aģentūras telpām, iepriekšējā gada nogalē atklāto pirmo Pasaules veselības organizācijas sadarbības centru multirezistentas tuberkulozes ārstēšanas pētniecībā un izglītošanā Eiropā. Ministrs plānojis tikties arī ar slimnīcas medicīnisko personālu.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar ekonomikas ekspertu Edvīnu Karnīti, lai konsultētos par Nacionālā attīstības plāna izstrādes gaitu.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze apmeklē Limbažu rajonu, lai iepazītos ar situāciju rajona laukos un skaidrotu aktualitātes lauksaimniecības nozarē. M.Roze kopā ar rajona lauksaimniekiem, pagastu vadītājiem piedalās arī apaļā galda diskusijā par lauku attīstības perspektīvu turpmākajos gados. Plānots apmeklēt arī Limbažu rajona zemnieku saimniecības.

Kultūras ministre Helēna Demakova Kijevā piedalās 7.Eiropas ministru konferencē par plašsaziņas līdzekļu politiku. Konferences laikā H.Demakovai paredzēta tikšanās ar Ukrainas kultūras un mākslas ministri Oksanu Biloziru.

Viesnīcā “Bergs” notiek seminārs “Struktūrfondu un kohēzijas fondu priekšrocību maksimāla izmantošana” Lielbritānijas Būvniecības un konsultantu biroja delegācijas vizītes ietvaros.

Jēkabpilī, SIA “Viesuļi”, notiek Labklājības ministrijas sadarbībā ar Valsts administrācijas skolu organizēts reģionāls seminārs “Eiropas Sociālais fonds – iespējas labām idejām”.

Darbu plānojis sākt jaunais Valsts meža dienesta ģenerāldirektors Jānis Kinna.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!