• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Zambijas vēstnieka iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2005., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103209

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Krievijas robežlīgumu

Vēl šajā numurā

09.03.2005., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Zambijas vēstnieka iepazīšanās vizīti

Pie Saeimas priekšsēdētājas biedres

Otrdien, 8.martā, Saeimas priekšsēdētājas biedre Vineta Muižniece tikās ar Zambijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ņūstedu Lūisu Zimbu, kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.
Tikšanās laikā pārrunātas abu valstu divpusējo attiecību paplašināšanas iespējas.
Saeimas priekšsēdētājas biedre V.Muižniece uzsvēra, ka Latvija ir ieinteresēta sadarboties ar Āfrikas reģiona valstīm gan ekonomikā, gan arī kultūrā. Kā viens no veiksmīgiem formātiem tika minēta parlamentu sadarbības grupu darbība – Latvijas Saeimā darbojas vairāki desmiti šādu grupu, un, iespējams, tuvākajā laikā varētu tikt izveidota arī grupa sadarbībai ar kādu no Āfrikas valstīm.
V.Muižniece pastāstīja arī par Saeimas darbības principiem un likumdošanas aktiem, kas nodrošina parlamenta funkcionēšanu. Puses pieskārās arī jautājumiem par sieviešu pārstāvniecību augstākajos valsts amatos.
Tikšanās noslēgumā Saeimas priekšsēdētājas biedre Vineta Muižniece un Zambijas vēstnieks Latvijā Ņūsteds Lūiss Zimbu pārrunāja aktuālākos likumdošanas jautājumus, kas pašreiz tiek izskatīti mūsu valsts parlamentā un kas saistīti ar bērnu tiesību aizsardzību un privatizācijas procesa pabeigšanu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!