• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par likumprojekta "Valsts nodrošinātās juridiskās palīdzības likums" operatīvo izskatīšanu Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2005., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102714

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par struktūrfondu lomu reģionu attīstībā un integrācijā

Vēl šajā numurā

02.03.2005., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par likumprojekta “Valsts nodrošinātās juridiskās palīdzības likums” operatīvo izskatīšanu Saeimā

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa ir gandarīta par Saeimas Juridiskās komisijas darbu, ļoti operatīvi organizējot likumprojekta “Valsts nodrošinātās juridiskās palīdzības likums” izskatīšanu Saeimā. Pašlaik likumprojekts tiek gatavots izskatīšanai Saeimā trešajā, pēdējā lasījumā.
S.Āboltiņa uzsver, ka likumprojekta pieņemšana ir ļoti nozīmīga sabiedrības sociāli visneaizsargātākajiem locekļiem, jo turpmāk par viņu tiesību aizsardzību rūpes uzņemsies valsts.
Tostarp tieslietu ministri iepriecinājis Saeimas Juridiskās komisijas otrdien, 1.martā, paustais atbalsts Tieslietu ministrijas priekšlikumam precizēt likumprojekta normu, kas nosaka, ar kādām personām valsts var slēgt līgumu par juridiskās palīdzības sniegšanu.
Saeimas Juridiskā komisija otrdien pēc būtības atbalstīja Tieslietu ministrijas priekšlikumu, ka līgumus par juridiskās palīdzības sniegšanu var slēgt ne tikai ar zvērinātiem tiesu izpildītājiem, notāriem un advokātiem, bet arī ar cilvēkiem, kuru profesionālā kvalifikācija un pieredze atbilst tām prasībām, kas izvirzītas kandidātiem uz advokāta amatu.

Sandris Sabajevs, tieslietu ministres preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!