• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 11. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2005., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/101417

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

11.02.2005., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 11. februārī

Francijas ārlietu ministrs Mišels Barnjē atklāj Robēra Šūmaņa Francijas Kultūras centru. Atklāšanā piedalās Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Notiek Ministru prezidenta Aigara Kalvīša darba vizīte Madonā un Gulbenē.

Francijas ārlietu ministrs Mišels Barnjē kopā ar ārlietu ministru Arti Pabriku apmeklē Latvijas Okupācijas muzeju.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš Liepājā tiekas ar Liepājas ārstniecības iestāžu vadītājiem, darbiniekiem un pašvaldību pārstāvjiem, lai klātienē iepazītos ar veselības aprūpes aktualitātēm Liepājā.

Limbažu kultūras namā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar pilsētas deputātiem, domes darbiniekiem, pašvaldības uzņēmumu vadītājiem.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar Liepājas Pedagoģijas akadēmijas vadību un pēc tam ar visiem interesentiem.

Rīgā notiek Baltijas valstu – Latvijas, Lietuvas un Igaunijas – finanšu ministru tikšanās, kurā piedalās Latvijas finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, Igaunijas finanšu ministrs Tāvi Veskimegi un Lietuvas finanšu ministrs Aļģirds Butkevičs.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze Dobeles rajonā, tiekoties ar lauksaimniekiem, uzņēmējiem un pagastu vadītājiem, apspriež struktūrfondu apguves iespējas, vētras seku likvidēšanas gaitu un citas aktualitātes. Vizītes nobeigumā ministrs viesojas arī Dobeles rajona zemnieku saimniecībās.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tiekas ar Pasaules bankas direktoru Rodžeru Grovu.

Kultūras ministre Helēna Demakova darba vizītē Vācijā tiekas ar Berlīnes modernās mākslas muzeja “Hamburger Bahnhof” direktoru Eiženu Blūmi.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!