• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs, uzdodot ierosināt dienesta izmeklēšanu VID Latgales reģionālajā muitā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.02.2005., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100924

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre, tiekoties ar Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes locekļiem

Vēl šajā numurā

04.02.2005., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs, uzdodot ierosināt dienesta izmeklēšanu VID Latgales reģionālajā muitā

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš vakar, 3.februārī, uzdevis Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektoram Dzintaram Jakānam nekavējoties ierosināt dienesta izmeklēšanu par kukuļa pieprasīšanas gadījumu VID Latgales reģionālās iestādes muitā, jo trešdien aizturēts Latgales muitas priekšnieka vietnieks Aivars Avgustanovičs.
Finanšu ministrs ir uzdevis Dz.Jakānam izvērtēt minētās muitas amatpersonas atbilstību amatam, kā arī izvērtēt citu muitas amatpersonu iespējamo līdzdalību noziedzīgās darbībās.
O.Spurdziņš uzsver, ka Latvijas austrumu robežas sakārtošana ir Latvijas goda lieta, jo tā ir arī Eiropas Savienības ārējā robeža, un šā jautājuma risināšanai finanšu ministrs sekos personīgi.
“Esmu lūdzis VID vadību sniegt maksimālu atbalstu Drošības policijai šīs lietas izmeklēšanai un pastiprināti izvērtēt visus riska faktorus, kas saistīti ar muitas amatpersonu korupciju uz Latvijas austrumu robežas. Esmu gandarīts, ka Valsts ieņēmumu dienests un muita lēnām attīrās no negodīgiem un valstij nelojāliem cilvēkiem, un no VID vadības puses gaidu enerģisku rīcību, lai tamlīdzīgi gadījumi vairs neatkārtotos,” atzīst Oskars Spurdziņš.

FM preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!