• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 28. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.2005., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100430

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vai Eiropa spēs savus vārdus pārvērst darbos

Vēl šajā numurā

28.01.2005., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 28. janvārī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis Kokneses pagasta padomē tiekas ar pagasta padomes vadību – priekšsēdētāju Viesturu Cīruli, priekšsēdētāja vietnieku un vidusskolas direktoru Māri Reinbergu, izpilddirektoru Jāzepu Baltmani – un apmeklē sociālās mājas būvprojektu.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis Aizkrauklē uzrunā uzņēmējus izstādes atklāšanā kultūras namā.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa un iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons piedalās neformālajā Eiropas Savienības Tieslietu un iekšlietu ministru padomes sanāksmē Luksemburgā.

Cēsu domē izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tiekas ar Cēsu domes vadību. Ministre iepazīstas ar jaunās skolas Bērzaines ielā būvniecības gaitu, apmeklē Cēsu 1.pamatskolu un Draudzīgā aicinājuma Cēsu valsts ģimnāziju.

Bauskas rajona Līduma kultūras nama telpās zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar Bauskas rajona lauksaimniekiem, uzņēmējiem, pagastu vadītājiem.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze viesojas Bauskas rajona zemnieku saimniecībā “Mūrnieki”, kura galvenokārt nodarbojas ar augkopību.

Tallinā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis un valsts sekretāre Ilze Kukute tiekas ar Igaunijas ekonomikas ministru, lai pārrunātu mājokļu jautājumus pēc īres griestu atcelšanas Igaunijā.

Kultūras ministre Helēna Demakova darba vizītes ietvaros apmeklē Balvu rajona centrālo bibliotēku, tiekas ar pilsētas un rajona domes vadību un kultūras iestāžu darbiniekiem.

Aizsardzības ministrijas telpās paraksta Latvijas un Albānijas abpusējo sadarbības līgumu par valstu savstarpējo sadarbību aizsardzības jomā. Līgumu paraksta Latvijas aizsardzības ministrs Einars Repše un Albānijas aizsardzības ministrs Pandeli Majko.

Valmieras jaunatnes centrā “Vinda” notiek pirmā skolēnu paš-pārvalžu attīstības un savstarpējās sadarbības projekta “Es sev, skolai, pilsētai” aktivitāte – seminārs par skolēnu pašpārvalžu sadarbību.

Rīgas sadraudzības pilsētā Varšavā no šodienas līdz 30.janvārim norit Rīgas dienas ar devīzi “Varšavas tikšanās ar Rīgu”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!