• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/130.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.2021., Nr. 130 https://www.vestnesis.lv/op/2021/130.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

09.07.2021., Nr. 130

OP 2021/130.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par ārkārtas akcionāru sapulci

Akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" (reģistrācijas Nr. 40103655981, juridiskā adrese: Rūpniecības iela 1-5, Rīga, LV-1010, Latvija) valde sasauc un paziņo, ka akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2021.gada 13.augustā plkst. 10.00 Rīgā, Rūpniecības ielā 1-5, akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" telpās, kā arī izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus.

Darba kārtība:

1. Pamatkapitāla palielināšana.

2. Pamatkapitāla palielināšanas noteikumu apstiprināšana.

3. Grozījumu izdarīšana statūtos.

Ieraksta datums

Ieraksta datums akcionāru dalībai akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" ārkārtas akcionāru sapulcē ir 2021.gada 5.augusts. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" ārkārtas akcionāru sapulcē 2021.gada 13.augustā.

Attālināta balsošana pirms akcionāru sapulces

Aicinām akcionārus izmantot tiesības rakstveidā balsot pirms akcionāru sapulces, aizpildot balsojuma veidlapu, kas ir pieejama akciju sabiedrības "Nasdaq Riga" interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com.

Lūdzam aizpildītu (latviešu vai angļu valodā) balsojuma veidlapu nosūtīt:

- parakstītu ar derīgu elektronisko parakstu elektroniski uz sabiedrības e-pasta adresi: info@baltictechventures.com; vai

- parakstītu papīra formā uz sabiedrības pasta adresi: Rūpniecības iela 1-5, Rīga, LV-1010, Latvija. Šajā gadījumā balsojuma veidlapai jābūt ar notariāli apliecinātu parakstu (ārvalstīs pārkasītajai veidlapai nepieciešamības gadījumā jābūt apliecinātai ar apostille / legalizētai).

Lūdzam ņemt vērā, ka balsojumam jābūt nodotam tādā veidā, kas ļauj sabiedrībai nodrošināt akcionāra (fiziskas vai juridiskas personas) identifikāciju.

Gadījumā, ka akcionārs ir fiziska persona, un balsojumu akcionāra vārdā paraksta akcionāra pārstāvis, balsojumam pievienojams pārstāvības dokuments, kas apliecina personas tiesības rīkoties akcionāra vārdā, tā, piemēram, ja akcionāru pārstāv pilnvarotā persona, pilnvarai ir jābūt derīgai un noformētai notariāla akta formā.

Gadījumā, ja akcionārs ir juridiska persona, balsojumam pievienojami dokumenti, kas apliecina akcionāra nosaukumu, juridisko formu un tiesisko reģistrāciju (piemēram izziņa no komercreģistra, kas nav vecāka par vienu gadu), un dokumenti, kas apliecina pārstāvja pilnvaras.

Visiem balsojumam pievienotajiem dokumentiem ir jābūt oriģināliem, latviešu vai angļu valodā, vai ar notariāli apliecinātu tulkojumu vienā no šīm valodām. Ārvalstīs izsniegtajiem publiskajiem dokumentiem nepieciešamības gadījumā jābūt apliecinātiem ar apostille / legalizētiem.

Balsojumam jāpievieno akcionāra kontaktinformācija (tālr. numurs un e-pasta adrese).

Akcionārs, kurš balsojis pirms akcionāru sapulces, var lūgt sabiedrību apstiprināt balsojuma saņemšanu. Sabiedrība nekavējoties pēc akcionāra balsojuma saņemšanas nosūta akcionāram apstiprinājumu.

Balsojumā tiks ņemtas vērā visas balsis, kas būs saņemtas sabiedrībā līdz 2021.gada 12.augustam.

Akcionāru sapulce

Akcionāru reģistrēšanās akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" ārkārtas akcionāru sapulcei notiek no 2021.gada 10.augusta līdz 2021.gada 12.augustam plkst.12.00.

Lai reģistrētos dalībai akcionāru sapulcē akcionāram nepieciešams iesniegt pieteikumu latviešu vai angļu valodā, norādot akcionāra/akcionāra pilnvarnieka/akcionāra likumiskā pārstāvja, kas vēlas reģistrēties dalībai akcionāru sapulcē, vārdu, uzvārdu, personas kodu (ja personai nav Latvijas personas koda - dzimšanas datumu, personu apliecinoša dokumenta numuru un izdošanas datumu, valsti un institūciju, kas dokumentu izdevusi), e-pasta adresi un tālr. numuru saziņai ar akcionāru/akcionāra pilnvarnieku/akcionāra likumisko pārstāvi, kā arī vai akcionārs piedalīsies sapulcē elektroniski vai klātienē Rīgā, Rūpniecības ielā 1-5, akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" telpās. Lūdzam pieteikumu nosūtīt:

- parakstītu ar derīgu elektronisko parakstu elektroniski uz sabiedrības e-pasta adresi: info@baltictechventures.com; vai

- parakstītu papīra formā uz sabiedrības pasta adresi: Rūpniecības iela 1-5, Rīga, LV-1010, Latvija. Šajā gadījumā pieteikumam jābūt ar notariāli apliecinātu parakstu (ārvalstīs pārkasītajai veidlapai nepieciešamības gadījumā jābūt apliecinātai ar apostille / legalizētai).

Dalībai akcionāru sapulcē tiks reģistrēti tie akcionāri, kuru pienācīgi noformēti pieteikumi dalībai sapulcē būs saņemti sabiedrībā līdz 2021.gada 12.augustam plkst. 12.00.

Gadījumā, ka akcionārs ir fiziska persona, un pieteikumu dalībai sapulcē akcionāra vārdā paraksta akcionāra pārstāvis, pieteikumam pievienojams pārstāvības dokuments, kas apliecina personas tiesības rīkoties akcionāra vārdā, tā, piemēram, ja akcionāru pārstāv pilnvarotā persona, pilnvarai ir jābūt derīgai un noformētai notariāla akta formā.

Gadījumā, ja akcionārs ir juridiska persona, pieteikumam dalībai sapulcē pievienojami dokumenti, kas apliecina akcionāra nosaukumu, juridisko formu un tiesisko reģistrāciju (piemēram izziņa no komercreģistra, kas nav vecāka par vienu gadu), un dokumenti, kas apliecina pārstāvja pilnvaras.

Visiem pieteikumam dalībai sapulcē pievienotajiem dokumentiem ir jābūt oriģināliem, latviešu vai angļu valodā, vai ar notariāli apliecinātu tulkojumu vienā no šīm valodām. Ārvalstīs izsniegtajiem publiskajiem dokumentiem nepieciešamības gadījumā jābūt apliecinātiem ar apostille / legalizētiem.

Tiem akcionāriem, kuri būs pieteikušies dalībai sapulcē elektroniski atbilstoši iepriekš noradītajai kārtībai, uz viņu pieteikumā norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta saite dalībai akcionāru sapulcē.

Pirms sapulces atklāšanas akcionāram/akcionāra pilnvarniekam/akcionāra likumiskajam pārstāvim, kas ir reģistrēts dalībai akcionāru sapulcē, būs jāuzrāda pieteikumā dalībai sapulcē norādītais personu apliecinošs dokuments.

Balsošana akcionāru sapulcē tiks nodrošināta klātienē Rīgā, Rūpniecības ielā 1-5, akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" telpās, kā arī tiešsaistē.

Akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem no 2021.gada 12.jūlija līdz 2021.gada 12.augustam akciju sabiedrības "Nasdaq Riga" interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com.

Akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!