• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/61.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2018., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/op/2018/61.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

26.03.2018., Nr. 61

OP 2018/61.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likuma 18.panta kārtībā informē IVANU RASČOSKINU par nekustamā īpašuma "Aires" Demenes pagastā, Daugavpils novadā (kadastra numurs 4466 004 0117), zemes vienības (kadastra apzīmējums 4466 004 0133) daļas 0,08 ha platībā (projektētās zemes vienības kadastra apzīmējums 4466 004 0082) (turpmāk - Īpašums) atsavināšanas nepieciešamību sabiedrības vajadzību nodrošināšanai.

Īpašuma atsavināšana ir nepieciešama valsts robežas joslas nodrošināšanai 12 metru platumā saskaņā ar Ministru kabineta 2012.gada 14.augusta noteikumu Nr.550 "Noteikumi par Latvijas Republikas valsts robežas joslu, pierobežas joslu un pierobežu, kā arī pierobežas, pierobežas joslas un valsts robežas joslas norādījuma zīmju un informatīvo norāžu paraugiem un to uzstādīšanas kārtību" noteikto.

Saskaņā ar Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likumu ir uzsākts Īpašuma atsavināšanas process.

Uzaicinām Ivanu Rasčoskinu piedalīties atsavināmā Īpašuma daļas atlīdzības noteikšanā un lūdzam 30 kalendāra dienu laikā no paziņojuma saņemšanas dienas sniegt Nodrošinājuma valsts aģentūrai:

- noslēgto Īpašuma īres līgumu un citu apgrūtinājumu apliecinošu dokumentu kopijas;

- dokumentu, kas raksturo Īpašuma sastāvu, stāvokli, uz tā gulstošās nastas un apgrūtinājumus un citus dokumentus par atsavināmo nekustamo īpašumu, kas varētu ietekmēt atsavināmā nekustamā īpašuma vērtības noteikšanu, kopijas;

- informāciju par zaudējumiem, kādi nekustamā īpašuma īpašniekam varētu rasties, ja nekustamais īpašums tiktu atsavināts, un iespējamo zaudējumu apmēru, kā arī šo zaudējumu apmēru pamatojošos dokumentus (piemēram meža inventarizācija);

- inženierbūvēm un inženierkomunikācijām, kas saskaņā ar Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likuma 24.panta pirmo daļu atsavināmā nekustamā īpašuma īpašnieks pieprasa institūcijai izbūvēt;

- citu informāciju un to apliecinošu dokumentu kopijas, kas var ietekmēt Īpašuma vērtējumu.

Papildus informējam, ka Nodrošinājuma valsts aģentūra atlīdzina zaudējumus, kas Īpašuma īpašniekam radušies attiecīgā īpašuma atsavināšanas procesa dēļ.

Pēc paziņojumā pieprasīto dokumentu iesniegšanas termiņa beigām, sertificēts nekustamo īpašumu vērtētājs veiks atsavināmās Īpašuma daļas apsekošanu.

Paziņojumā lūgtos dokumentus un informāciju lūdzam nosūtīt pa pastu Nodrošinājuma valsts aģentūrai Čiekurkalna 1.līnija 1, k-2, Rīga, LV-1026 (ar atzīmi "Projekta vadītājam G.Liepiņam"), vai uz elektroniskā pasta adresi gunars.liepins@agentura.iem.gov.lv.

Neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar Nodrošinājuma valsts aģentūru pa tālr. 29468263.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!