• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2015/67.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2015., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/op/2015/67.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi


Grāmatas "1991.janvāris LATVIJA" 22. un 23. lappusē, kā arī 40. un 41. lappusē, ko 1991. gadā Rīgā izdeva "Latvijas Kultūras fonds", ir ieviesusies kļūda. Ar šo paziņojumu tā tiek labota. Grāmatas 22. un...

Vēl šajā numurā

07.04.2015., Nr. 67

OP 2015/67.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par līdzdarbības līguma noslēgšanu

Slimību profilakses un kontroles centrs saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likumu, Ministru kabineta 2014.gada 17.jūnija noteikumiem Nr.317 "Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz un publisko līdzdarbības līgumus, kā arī piešķir valsts budžeta finansējumu privātpersonām valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai un uzrauga piešķirtā finansējuma izlietojumu" un Ministru kabineta 2012.gada 3.aprīļa noteikumu Nr.241 "Slimību profilakses un kontroles centra nolikums" 3.4. un 4.11.punktu 2015.gada 16.martā ir noslēdzis līdzdarbības līgumu par profilakses pasākumiem cilvēka imūndeficīta vīrusa (HIV) infekcijas un AIDS, vīrushepatītu B, C un sifilisa, kā arī citu ar asinīm un seksuālās transmisijas ceļā pārnesamu infekciju un tuberkulozes izplatības starp vīriešiem, kuriem ir dzimumattiecības ar vīriešiem ar biedrību "Baltijas HIV asociācija".

Līdzdarbības līguma pilns teksts pieejams Slimību profilakses un kontroles centra mājaslapā www.spkc.gov.lv sadaļā "Sabiedrības līdzdalība".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!