• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2015/67.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2015., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/op/2015/67.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par līdzdarbības līguma noslēgšanu...

Vēl šajā numurā

07.04.2015., Nr. 67

OP 2015/67.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 52 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

GATI KAJĀNI un SANDRA KAJĀNE! Zemgales apgabaltiesas iecirkņa Nr.107 zvērinātas tiesu izpildītājas Rudītes Slivjukas lietvedībā atrodas Dobeles rajona tiesas zemesgrāmatu nodaļas 2015.gada 5.martā izsniegtais izpildu raksts Nr. C47000514 par SIA Pillar 3 ievešanu nekustamā īpašuma 71/306 domājamajās daļās no Krišjāņa Barona ielas 7 Dobelē, Dobeles nov., kadastra Nr.4601 008 3104, valdījumā. Pamatojoties uz minēto izpildu dokumentu un Civilprocesa likuma 620.5 panta pirmo daļu, jums ir pienākums izpildīt nolēmumu, atbrīvot 71/306 domājamo daļu no nekustamā īpašuma, kas atrodas Krišjāņa Barona ielā 7, Dobelē, Dobeles nov., nodot to ieguvējam SIA Pillar 3, reģistrācijas Nr.40103193067, ne vēlāk kā līdz 2015. gada 26.maijam. Ja minētajā termiņā jūs neizpildīsiet tiesas nolēmumu, tad 2015.gada 27.maijā plkst. 11.00 notiks ieguvēja ievešana nekustamā īpašuma valdījumā. Minētajā laikā jums ir jābūt iepriekš minētajās telpās. Ja ievešanai nekustamā īpašuma valdījumā noteiktajā laikā ne parādnieks, ne kāds no pilngadīgiem viņa ģimenes locekļiem neierodas un nav ziņu par viņu neierašanās iemeslu vai arī viņi nav ieradušies attaisnojoša iemesla dēļ, tiesu izpildītājs ievešanu valdījumā atliek. Ja ne parādnieks, ne kāds no pilngadīgiem viņa ģimenes locekļiem nav ieradies ievešanai nekustamā īpašuma valdījumā atkārtoti noteiktajā laikā un nav ziņu par viņu neierašanās iemeslu vai arī viņi nav ieradušies tāda iemesla dēļ, kuru tiesu izpildītājs neatzīst par attaisnojošu, telpas tiek atvērtas piespiedu kārtā, klātesot policijas pārstāvim un diviem lieciniekiem. Telpā esošās mantas tiks aprakstītas un novērtētas atbilstoši Civilprocesa likuma 577.p. un 578.p., nodotas glabāšanā un aizvestas. Jums ir tiesības mēneša laikā saņemt glabāšanā nodoto mantu, samaksājot sprieduma izpildes izdevumus. Ja jūs atsakāties maksāt sprieduma izpildes izdevumus, tad lai tos segtu, tiesu izpildītājs aiztur un pārdod jums piederošo mantu. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 568.p. 1.d. sprieduma izpilde notiek uz parādnieka rēķina.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!