• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/27.DA9): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.2014., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/op/2014/27.DA9

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Saskaņā ar Ministru kabineta 2008.gada 8.septembra noteikumiem Nr.723 "Noteikumi par prasībām kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem darba aizsardzības jautājumos un kompetences novērtēšanas kārtību" Labklājības...

Vēl šajā numurā

07.02.2014., Nr. 27

OP 2014/27.DA9
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 10 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par dabas aizsardzības plāna sabiedriskās apspriešanas sanāksmi dabas parkam "Daugavas ieleja"

Īpaši aizsargājamā dabas teritorija - dabas parks "Daugavas ieleja" - atrodas Aizkraukles, Skrīveru un Jaunjelgavas novadu teritorijā.

Š.g. 21. februārī plkst. 15.00 Aizkraukles novada pašvaldībā (1.stāva sēžu zālē Lāčplēša ielā 1, Aizkrauklē) notiks dabas aizsardzības plāna sabiedriskās apspriešanas sanāksme. Papildu sanāksme notiks š.g. 14.martā plkst. 16.00 (vienlaikus ar Aizkraukles novada teritorijas attīstības plānošanas dokumentu un Vides pārskata projekta publisko apspriešanu).

Dabas aizsardzības plānu Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007.-2013.gadam projekta Protected areas Nr. LLIV-316 (projekta īstenotājs - Zemgales plānošanas reģions) ietvaros izstrādā SIA "METRUM" sadarbībā ar SIA "Vides eksperti". Ar dabas aizsardzības plānu var iepazīties un sniegt rakstiskus priekšlikumus (adresējot SIA "METRUM", Rīga, Elizabetes iela 20, vai ilze.circene@metrum.lv) laikā no šī gada 10.februāra līdz 24.martam Aizkraukles novada mājaslapā www.aizkraukle.lv un SIA "METRUM" mājaslapā www.metrum.lv, Aizkraukles novada pašvaldības kancelejā 205.kabinetā Lāčplēša ielā 1A, Aizkraukles pilsētā, Aizkraukles pagasta pārvaldē Kalna ielā 20, Aizkraukles pagastā, Jaunjelgavas novada domē Lāčplēša ielā 11, Jaunjelgavā, un Skrīveru novada domē Daugavas ielā 59, Skrīveros.

Kontaktpersona - Jolanta Bāra, tālr. 26510505.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!