• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/27.DA8): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.2014., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/op/2014/27.DA8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par dabas aizsardzības plāna sabiedriskās apspriešanas sanāksmi dabas parkam "Daugavas ieleja"...

Vēl šajā numurā

07.02.2014., Nr. 27

OP 2014/27.DA8
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 10 Pēdējās nedēļas laikā 17 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums DĀVIDAM CISERAM, dzīv. Kuģu ielā 26-15, Rīgā

Ņemot vērā, ka starp jums un mani, Valentinu Djominu, vēsturiski izveidojušās piespiedu zemes nomas attiecības, jo uz jums piederošās zemes atrodas man piederošās ēkas, atkārtoti aicinu jūs noslēgt ar mani - VALENTINU DJOMINU - rakstisku zemes nomas līgumu par zemes gabala 370 kv.m platībā, kas atrodas Sudraba ielā 1, Jūrmalā, nomu un vienoties ar mani par zemes nomas maksas apmēru. Zemes nomas līguma projekts tika jums izsūtīts 2011.gada 20.maijā.

Piekrītu maksāt jūsu advokātes Intas Brūveres norādīto nomas maksu 5 (pieci) % apmērā no zemes gabala kadastrālās vērtības gadā, kā esmu maksājis līdz šim un kam jūs līdz šā gada oktobrim piekritāt un saņēmāt no manis katru mēnesi.

Sakarā ar to, ka ar jums neesam vienojušies par zemes nomas maksu 6 (seši) % apmērā, uzskatu, ka jums nav pamata pieprasīt no manis soda naudu un parāda apmaksu, kas jūsuprāt izveidojies par 2012. un 2013.gadu.

Ja līdz 2014.gada 15.februārim jūs nenoslēgsiet zemes nomas līgumu ar mani un nepieņemsiet zemes nomas maksu, būšu spiests vērsties tiesā pret jums ar prasību par zemes nomas līguma noslēgšanu piespiedu kārtā, kā arī lūgšu piedzīt no jums visus ar tiesāšanos saistītos izdevumus.

Mēs ar sievu esam pensionāri un nevēlamies zaudēt īpašumu, un vēlamies godīgi maksāt zemes nomas maksu.

2013.gada 28.decembrī

Valentins Djomins

Izsludina zvērināta notāre Renāte Rone

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!